Počakajte trenutek ...
Starostna omejitev
Vsebina spletne strani je zaradi ponudbe alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam.
Vstopi
SI
EN
DE
IT
Toggle menu
Home
O nas
O podjetju
Lokacija in kontakt
Zgodovina
Program razvoja podeželja
Program Interreg SLO - IT
I Feel Slovenia
Vina
Naša vina
Blagovne znamke
Tip
Sorte grozdja
Hrana
Nagrajena vina
Katalog poslovnih daril
Vinogradi
Vinorodni okoliš
Vinogradi
Klima in lega
Prodaja vin
Prodajalne Vinakoper
Izvoz
Spletna vinoteka
Vina
Istrske dobrote
Darilni paketi
Doživetja
Ogledi kleti in degustacije
Najem
Pogostitve
Wineacademy
Klub Istrski Rubini
Vinska fontana
Altroke Istra
Novosti
Dogodki
Novice
Nagradna igra
Pridi varno domov
Show menu
Koper Malvazija
Letnik:
2019
Alkohol:
12.5 %
Sladkorna stopnja:
Suho
Sorta:
Malvazija
Vrsta tal:
fliš, lapor, peščeno lapornata tla
Lega:
Škocjan, Labor, Sečovlje
Cena:
4.15 €
Dostava:
Na zalogi
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
V košarico
Trgatev:
ročna, od začetka do polovice septembra
Predelava:
Krajši kontakt mošta z jagodno kožico. Kontrolirana fermentacija v inoks posodah pri temperaturi 14–18 °C. Tri mesece ležanja na drožeh in zorenje v inoks posodi s ciljem ohraniti čim več svežine in sadnosti ob tem pa izpeljemo biološki razkis.
Potencial zorenja:
3 leta
Barva:
Zlato-rumena barva z nežnimi svetlo zelenimi odtenki.
Vonj:
čista intenzivna aroma s pridihom tropskega sadja in mandlja, ki se prepleta z nežnimi notami akacijevih cvetov
Okus:
intenzivno saden okus z razigranimi kislinami in prijetno mehkobo tvori izredno harmonično vino s tipičnim pookusom grenkega mandlja
Priporočilo k hrani:
Vsekakor vino, ki ne sme manjkati, ko so na mizi dobrote iz morskih globin, zelenjava, perutnina ter rižote in testenine z lažjimi omakami.
Priložnosti:
Kosilo s prijatelji, Druženje
Temperatura serviranja:
10–12° C