Refošk by Vinakoper - Vinakoper
Show menu

Refošk by Vinakoper

Down to content

Hvala, ker je naš refošk vaša prva izbira. In to že 50 let! Dober razlog, da praznujemo skupaj!

Za vas smo pripravili privlačne jubilejne ugodnosti in zabavno nagradno igro, kjer lahko zadenete 50-litrski sod refoška ter mnogo drugih nagrad.

Jubilejna ponudba

Legendarnega refoška Vinakoper nikoli ni dovolj. Zagotovite si svoj zalogaj in ob nakupu 11 steklenic prejmite 1 brezplačno!

Nagradna igra: 50-litrski sod refoška je lahko vaš!

Naš legendarni refošk prebudi Istro v vsakomur. Ne glede na to, ali prihaja iz Štajerske, Gorenjske ali pa Dolenjske – ob učinku refoška preprosto spregovori istrsko! Kaj pa vi? Natočite si kozarec in sodelujte v ugibanju pristnih istrskih izrazov, ki poteka na naši FB strani..

Naj bo praznovanje kar se da dolgo! Tako smo zasnovali tudi jubilejno nagradno igro. Potekala bo namreč v kar treh sklopih, in sicer v času od 27.9. do 5.11.2021.

Sodelovali boste lahko v treh ločenih igrah za tedenske nagrade. Igre bodo potekale na naši Facebook strani. Na koncu pa bomo vse sodelujoče, ki boste v vsaj eni tedenski igri podali pravilne odgovore, združili v končno žrebanje za veliko jubilejno nagrado: 50-litrski sod refoška!

Tedenske nagrade:

6 x degustacija treh vrhunskih vin v vinskem butiku Vinakoper

3 x refoškolada

3 x 1 liter jubilejnega litrskega refoška by Vinakoper

1 x karton jubilejnega litrskega refoška by Vinakoper

Tedenske nagrade bomo žrebali vsak teden po izteku nagradne igre. Dobitniki boste o prejemu nagrad obveščeni prek zasebnega FB sporočila.

Prevzem nagrad bo mogoč v Vinskem butiku Vinakoper (Šmarska cesta 1, Koper) ali Prodajalni vin Ljubljana Vič (Cesta dveh cesarjev 170, Ljubljana).

Glavna nagrada: 50-litrski sod refoška

In kako sodelujete?

Za začetek si natančno oglejte naslednje videe. Naj vam govorica refoška pride v kri, prav bo pa prišlo, da tudi čim bolje osvojite istrsko narečje.

Ko osvojite istrsko narečje, redno spremljajte naš FB profil in sodelujte v žrebanju privlačnih refoškovih nagrad.

Fantastični svet refoška

Refošk je avtohtona slovenska vinska sorta, ki je največji ponos naše vinske kleti.  Istrska zemlja in istrsko sonce, v povezavi s pridnimi rokami naših ljudi, so nam omogočili, da lahko danes izbiramo med celo vrsto različnih refoškov. Poleg legendarnega litrskega refoška vas razvajamo tudi z refoški, ki so primerni za poslovna darila, druženja, proslavljanja, romantične večerje ali pa arhiviranje. Izbira je vaša!