Vinakoper je prejel certifikat Best Buy Award - Vinakoper
Show menu

Vinakoper je prejel certifikat Best Buy Award

Down to content

Vinakoper je prejel certifikat Best Buy Award

26. 8. 2016

Vinakoper je prejel certifikat Best Buy Award, ki je zaščiteno odličje za najboljše razmerje med ceno in  kakovostjo in velja tako v Sloveniji kot tudi v Evropi za zelo znano in priznano.

V kategoriji najboljši nakup je izbran samo eden proizvajalec; SAMO tista podjetja, izdelki in storitve, ki so jim potrošniki v neodvisnih tržnih raziskavah Best Buy Award podelili največje število glasov za najboljše razmerje med ceno in kakovostjo v določeni kategoriji lahko uporabljajo Best Buy Award znak.

Vinakoper je osvojil največje število glasov potrošnikov kot “BEST BUY” ali  “NAJBOLJŠI NAKUP” v kategoriji:  “ PROIZVAJALEC BELEGA VINA”  in “PROIZVAJALEC RDEČEGA VINA” v raziskavi trga Best Buy Award Survey 2015/16.

Metoda, ki ji zaupa tako zdaleč največ anketirancev, kot podjetij, sloni na odprtih vprašanjih, kjer odgovori anketirancem niso podani vnaprej. Slednje zagotavlja, da izpraševanci sami podajo odgovore na zastavljena vprašanja, s čimer je zagotovljena največja možna stopnja kredibilnosti in relevantnosti podanih odgovorov.