Prenovljen vinski butik Vinakoper - Vinakoper
Show menu

Prenovljen vinski butik Vinakoper

Down to content

Prenovljen vinski butik Vinakoper

23. 8. 2019

V Hiši refoška je v prvih poletnih dneh zaživel sodoben vinski butik s prodajalno vin ter drugih istrskih dobrot, ki ponuja tudi novo degustacijsko izkušnjo. 

Na policah nove prodajalne boste poleg bogate palete naših vin našli tudi vrhunska vina drugih istrskih vinarjev,  ki so bila na nagrajena na različnih tekmovanjih doma in po svetu ter ostale istrske dobrote, kot so izdelki s tartufi, siri, suhomesnati izdelki in drugi pristni okusi Istre.  »Kupcem, zlasti tistim, ki zaradi časovne stiske ali drugih ovir ne bodo uspeli obiskati širšega območja, bomo na enem mestu ponudili najkakovostnejšo ponudbo vin in ostalih gurmanskih posebnosti lokalnega značaja, istočasno pa želimo srednjeročno postati stičišče najboljše istrske kulinarike in vin ter tako nagovoriti različne segmente kupcev, ki cenijo identiteto, vrednote ter enogastronomsko ponudbo naših krajev«, je povedal direktor Borut Fakin.

Poleg prodajalne smo uredili tudi poseben kotiček, kjer bo možna degustacija 16 različnih vin preko dveh sodobnih vinomatov, torej povsem nova in zanimiva degustacijska izkušnja. Prodajalna bo odprta vsak dan od 8.30 do 19.00 in v soboto od 8.00 do 13.00.