Sveže v poletje! - Vinakoper
Show menu

Sveže v poletje!

Down to content

Sveže v poletje!

15. 6. 2020

V poletje vstopamo s kar nekaj novostmi. Medtem ko primorsko sonce poskrbi za vroče dneve, smo v marketinškem oddelku poskrbel za hladno osvežitev, ki pa je še kako vroča. Gre namreč za povsem osveženo podobo blagovne znamke penečih vin Capris, jo je zasnoval prestižni oblikovalski studio v Italiji.

Cilj strokovnjakov je bil jasen: pritegniti pozornost s privlačnim dizajnom in poskrbeti za svež videz, ki v vizualnem smislu podčrta tisto, kar se nahaja v embalaži. O svežini, ki se nahaja v steklenici, pa se vsekakor lahko prepričate sami in odločite, ali bodo penine Capris postale tudi vaša nova vroča osvežitev poletja, ki jo boste z veseljem dajali na hladno.
To je bilo tudi vodilo za snovanje oglaševalske kampanje, ki s svojim drznim sporočilom skrbi za garantirano pozornost. “Tako HOT, da morajo na hladno!” je slogan, ki se ne nanaša le na hlajeno penino Capris v novi vroči preobleki, temveč prepušča vsakemu posamezniku možnost lastne interpretacije. Ravno zaradi te igrivosti in drznosti je sveža in zanimiva – kar pa je spet pomembno za njeno učinkovitost.
Kreativna zasnova je bila tako všečna, da smo se odločili tudi za izdelavo spota. Kajpada tudi v tem primeru s svežo produkcijsko hišo, svežim pristopom in svežo ekipo, ki je poskrbela za vroč izdelek, ki navdušuje in odraža osvežilen pristop, ki si ga penine Capris zaslužijo. Ste ga že opazili na naših družbenih omrežjih?

Sveže-vročih novic iz Vinakoper pa s tem še zdaleč ni konec. Presenečali vas bomo vso poletje! Zato nikar ne zamudite – zanimivosti, novice in nepozabne zgodbe „by Vinakoper“ spremljajte nas na FB in IG portalih.