Posebna ponudba - Vinakoper
Show menu

Posebna ponudba

Down to content

Naročite si vinsko-kulinarični paket pozitivne energije!

V mesecu martinovanja ne gre brez družbe vina in klasičnih istrskih dobrot, kajne? Vnašajo nam zanos, sproščenost in energijo, ki jih v teh časih toliko bolj potrebujemo.

Odslej vam jih pripeljemo na dom, direktno iz našega vinskega butika Hiša Refoška! Proslavite torej mesec martinovanja z izbranimi vrhunskimi vini in istrskimi dobrotami ali pa si s paketom energije privoščite odličen delikatesni užitek, kadarkoli tekom dneva.

Za vas smo pripravili posebne energijske pakete, lahko pa naročite le izbrana vina in dodatke po želji. Širokemu izboru naših vin lahko iz našega butika dodate že pripravljene (pakirane) istrske mesnine, izbrane sire ter druge dobrote, kot so vložen sir, olive, gobice, domačo šalšo, tartufato ali domačo pašto.

Torej vse na enem mestu, varno, udobno, brez gneč, hitro in okusno.

Dostava v štiri obalne občine, nad 30 eur brezplačna!

Dostava na dom bo omogočena vsem štirim obalnim občinam: koprski, izolski, piranski in ankaranski. Izbrano boste v 24. urah prejeli na dom. Minimalno naročilo z brezplačna dostavo na dom mora presegati vrednost 30 EUR. Manjša naročila bodo pripravljena v našem vinskem butiku in jih naročnik prevzame sam.

Izdelke lahko po želji prevzamete tudi v našem vinskem butiku Hiša Refoška v Kopru, ki deluje po ustaljenem urniku. Naročeni paket vas bo pričakal pripravljen za prevzem.

Brezplačna dostava znotraj Slovenije je zagotovljena tudi ob spletnem nakupu v spletni vinoteki, ki presega vrednost 30 EUR.

Pokličite na telefon 05 6630 136, 05 66 30 105 ali pišite na urska@vinakoper.si