Blagovne znamke - Vinakoper
Show menu

Blagovne znamke

Down to content

Mošt

Mošt - Rumeni muškat

V moštu iz kleti Vinakoper smo želeli poudariti sortni karakter, sadnost, sočnost ter pečat, ki ga pušča Istrska zemlja, obilico sonca in bližino morja.  Narejen je iz sorte rumeni muškat, ki mu daje prijetno strukturo in harmonijo.

Več o moštu v novicah

Okusi Istre

Okusi Istre v novi preobleki!

Blagovna znamka  kakovostnih vin  - značaj, ki nam ga ponujata istrska zemlja in sonce. V raznolikih vinih je ujeto veliko svežine, sadnosti in mladosti, kakor tudi tradicija Slovenske Istre. 

Poglejte vina

Istrijan

Odsev sonca!

Rdeča vina z identiteto Slovenske Istre, ki zrcalijo mladost, sadnost, vpliv morja, zemlje in sonca.

Poglejte vina

Koper

Ker mi je všeč!

Vrhunska vina blagovne znamke Koper prihajajo iz naših sončnih  vinogradov.  So všečna in razigrana. Vina spremljajo sortna aromatika, s poudarkom na svežini, harmoniji in sadni razigranosti. 

Poglejte vina

Capris

Plemenita izbira!

Kolekcija vrhunskih vin Capris nam ponuja plemenita in sortno elegantna vina. Iz grozdja pridelanega na posebej izbranih sončnih legah se rojevajo vina, katerim daje svoj značaj tudi zorenje v leseni posodi. Predstavljajo odlično dopolnitev bogate mediteranske in istrske kulinarike.

Poglejte vina

Capo D'Istria

Okus prestiža iz slovenske Istre!

Vina blagovne znamke Capo D'Istria združujejo  pretižna vina kleti Vinakoper. Pridelana so iz grozdja naših najboljših vinogradniških leg, kjer se s soncem obsijane trte zrcalijo v morju. Skrbno kletarjenje in zorenje v barrique lesenih sodčkih dajejo vinom istrski karakter in mednarodni prestiž. 

Poglejte vina

Zakladi slovenske Istre

Vse sladkosti slovenske Istre!

Zakladi slovenske Istre je kolekcija vrhunskih vin, ki nas razvaja s sladkimi posebnostmi slovenske Istre. Avtohtone sorte so predstavljene v vedno moderni sladki raznolikosti, ki nam odkriva vse zaklade slovenske Istre. 

Poglejte vina

Rex Fuscus

Rex – Nikoli pozabljena zgodba!

Rex Fuscus je  sozvočje skrbnega dela v vinogradu, tradicionalne predelave in izbranih kletarskih sposobnosti. V kraljeve in razpoznavne polnitve smo ustekleničili najboljše, kar tradicionalno ponujajo istrska zemlja in s soncem obsijani vinogradi. 

Poglejte vina

Sixty

Žlahtna esenca darov narave!

Sixty je prestižna zvrst značilnih rdečih sort slovenske Istre. Pravi izbor sort in leg ter zorenje v hrastovih sodih daje tej zvrsti bogat, poln in strukturen okus. 

Poglejte vina

Istrski rubini

Zlato plemeniti rubine!

Privatna zbirka Istrski rubini vsebuje avtorska vina izbranih leg, sort in letnikov, ki so plod znanja, izkušenj in  tradicije kleti Vinakoper ter prefinjenega občutka enologa. Odlikuje jih popolnost barve, vonja in okusa, plemenit dolg pookus ter pripravljenost za dolgo zorenje in plemenitenje. Gre za omejeno količino vin, ki so namenjena članom vinskega kluba, pridelana le v najboljših letnikih.

Poglejte vina