Novice

Naša zgodba Novice Naročite si Vinakoper domov

Naročite si Vinakoper domov

22.04.2022

Hiša brez dobrega vina ni dom. Zato z namenom dostave na vaš naslov po novem v spletni trgovini združujemo vso ponudbo na enem mestu. V Vinakoper ustvarjamo vrhunska vina z značilno sortno aromo, sadno razigranostjo in prijetno harmonijo, ki odražajo mogočno tradicijo vinogradništva ter vinarstva.

Pisana ponudba vin

Izbirajte med veličastnimi rdečimi, lahkotnimi belimi, igrivimi penečimi in nagajivimi rosé vini. Naše trte rastejo na od sonca segreti flišni zemlji slovenske Istre v neposredni bližini morja. Ujemite sonce tudi v svoj kozarec že z nekaj kliki.

Lahkotno nakupovanje prek spleta

Naročanje vina še nikoli ni bilo tako preprosto. Kar v udobju svojega doma obiščite spletno trgovino Vinakoper, izberite svoje najljubše izdelke in oddajte naročilo. Takoj po prejetem naročilu se bo naša ekipa potrudila, da bodo vina čim prej pri vas doma.

Dostopne informacije o vrsti vina

Ob vsakem predstavljenem izdelku na spletni strani so podane tudi vse informacije, ki jih morate poznati: letnik, trgatev, sladkorna stopnja, vonj, okus, priporočila k hrani in še veliko več. Tudi če vina še ne poznate, vam bodo opisi pomagali pri pravšnji izbiri zase.

Pomisleki pri naročanju vina?

Odveč. Naj vas pomirimo: vse naše izdelke zapakiramo tako, da ohranijo svežino in svojo kakovost. Tudi možnosti, da bi se steklenice ob dostavi razbile, so, zahvaljujoč premišljenemu pakiranju in nežnemu rokovanju s paketi, zelo majhne.

Obiščite spletno trgovino Vinakoper, spoznajte naše izdelke in le v nekaj minutah naročite svojo najljubšo vrsto.

Košarica