Novice

Naša zgodba Novice Kulinarično doživetje v restavraciji Kogo

Kulinarično doživetje v restavraciji Kogo

03.05.2022

Prijeten ambient, vrhunska postrežba ter božanska hrana in pijača. To so odlike restavracije Kogo, ki se nahaja v osrčju slovenske Istre, natančneje v Kopru. Odpravite se na izlet na slovensko obalo, naužijte se toplega sonca in morskega zraka, na kosilo ali večerjo pa zavijte v našo priljubljeno restavracijo. Intimno vzdušje je kot nalašč tudi za večerjo v dvoje. Saj veste, ljubezen gre skozi želodec!

Že samo ime »kogo« v istrskem narečju pomeni kuhar

Istrske mesne in morske specialitete so predstavljene na sodoben način. Na krožnikih se bohotijo sodobne jedi, ki spoštljivo gledajo na tradicijo ter ohranjajo njene kulinarične specifike, a so obogatene s sodobnimi tehnikami in kombinacijami. Tudi če vam ni do večerje, je Kogo prava izbira za vas – na voljo imajo namreč tudi delikatesne specialitete in manjše prigrizke.

Toplejši meseci kličejo po idiličnem posedanju na terasi

Prijeten ambient in dobra hrana sta nedvomno prednosti restavracije Kogo, a postrežba je tista, ki izkušnji doda piko na i. Za vas poskrbi prijazna, mlada, lokalna ekipa, ki vam bo z največjim veseljem svetovala in ustregla vašim željam.

Da bodo vaše brbončice dobile res vse, kar potrebujejo, pa ima restavracija izvrstno paleto vin. Zanje poskrbi klet Vinakoper, ki se ponaša s široko izbiro lokalnih žlahtnih kapljic. Na voljo so najrazličnejše buteljke, ki bodo skupaj z vrhunskimi jedmi ustvarile popolno harmonijo okusov.

Vrhunska postrežba za celostno izkušnjo

Kogo pa ponuja še veliko več. Poleg restavracije imajo še dva prostora za zaprte tipe družb: degustacijsko sobo za največ 12 oseb, namenjeno poslovnim kosilom ali večerjam, ter večji prostor za 50 oseb, kjer so možne večje pogostitve. Kot nalašč za sprostitev s sodelavci, prijatelji ali družino.

Restavracija Kogo
Šmarska cesta 1
6000 Koper
Poglej na zemljevidu >

M: (+386) 70 857 298
M: (+386) 51 261 726
E: info@kogo.si

Košarica