Novice

Naša zgodba Novice Po najlepša darila v Vinski butik

Po najlepša darila v Vinski butik

29.04.2022

Najboljša ponudba za ljubitelje vin in prave gurmane, združena na enem mestu. Elegantni vinski butik je namenjen vsem, ki zajemate življenje s polno žlico in uživate v lokalnih izdelkih. Čakajo vas številne istrske specialitete, pakirane posamezno ali v darilnih paketih. Razveselite sebe in svoje bližnje z vrhunskimi izdelki za celostno razvajanje.

Sodoben vinski butik z bogato degustacijsko ponudbo

Na voljo so posamezne steklenice Vinakoper ali v darilnem pakiranju za vse priložnosti. Najdete tudi ponudbo vin izbranih vinarjev iz slovenske Istre, in pa vse, kar potrebujete za serviranje - od elegantnih kozarcev, do posod za hlajenje.

A vino ni vse, kar se skriva pri nas. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo izdelke s tartufi, siri, suhomesnati izdelki in druge pristne okuse Istre. Spoznajte širok nabor izdelkov Vinakoper Gourmet in Vinakoper Spa, nudimo pa tudi prvovrstne izdelke lokalnih ponudnikov. Vinski butik popestri ponudbo avtohtonih izdelkov lokalnega značaja in pripomore k nadaljnemu oblikovanju slovenske Istre kot odlične kulinarične destinacije.

Istrska šalša in krema s tartufi? Izberite Vinakoper Gourmet.

Ustvarjena z mislijo na gurmane, se linija Vinakoper Gourmet ponaša s široko paleto istrskih specialitet. Razkošni okusi, oviti v elegantno embalažo predstavljajo vrhunska darila za najrazličnejše priložnosti. Nudimo istrsko šalšo, kremo s tartufi, oljčno olje, sol z različnimi okusi, oreščke in še mnogo več.

Ponujamo razkošne darilne pakete s kombinacijo gurmanskih dobrot, vrhunskih vin in prvovrstnih izdelkov. Vsi istrski užitki, zbrani v enem paketu za nepozabna doživetja.

Nega telesa v stilu. Spoznajte Vinakoper SPA!

Linijo Vinakoper SPA sestavlja moderna kozmetika s pridihom narave. Nastala je v procesu iskanja inovativne izrabe semen olja grozdnih pešk, ki veljajo za antioksidantni čudež. Harmonično razmerje naravnih sestavin v kombinaciji z znanostjo prinaša veličastno razvajanje, ki si ga vaša koža zasluži. V brezčasni embalaži sta na voljo dišeča piling gel za prhanje in losjon za telo. Vinakoper SPA poljublja vašo kožo z vsakim nanosom.

Za več informacij pokličite ali nas obiščite:

Vinski butik
Šmarska cesta 1
6000 Koper

Košarica