Restavracija Kogo

VINO-DELI-GOURMET
Obiščite nas Restavracija Kogo

Restavracija Kogo, ki je del sklopa kleti Vinakoper, se nahaja v samem osrčju slovenske Istre, v objemu toplega koprskega sonca. Združuje tradicijo in sodobnost ter privablja ljudi vseh generacij. Je prva izbira za vse priložnosti druženja, z družino, prijatelji ali poslovnimi partnerji. Večhodno kulinarično doživetje? Obvezno. Le sladica ali aperitiv? Ni problema. Narezek in klepet? Vedno!

 

Istrska kulinarika v sveži preobleki
Sodobne jedi spoštljivo izražajo tradicijo in ohranjajo kulinarične specifike lokalnega okolja. Obogatene s sodobnimi tehnikami navdušujejo s svetovnimi kombinacijami. Prepustite se okusom edinstvene delikatese, obogatene s siri in suhomesnatimi izdelki.

Pokusite odlične stejke, flatbread pice z vinsko drožjo in skrbno pripravljene raznolike domače pašte.

VRHUNSKA POSTREŽBA ZA CELOSTNO IZKUŠNJO

Prijazna, mlada, lokalna ekipa vam bo z največjim veseljem svetovala pri izbiri hrane in vina, odgovorila na morebitna vprašanja ter ustregla vašim željam.

AMBIENT, DUŠA RESTAVRACIJE

Prostor je opremljen sodobno rustikalno, ponaša se z razkošno in prostorno teraso. Na voljo sta tudi dva dodatna prostora za zaprte družbe, degustacijska soba za največ 12 oseb in večji prostor, imenovan Hram, za 50 oseb.

VINSKA KARTA? VINAKOPER!

V restavraciji Kogo razvajajo s široko ponudbo vrhunskih lokalnih vin kleti Vinakoper, ki slovijo po značilni sortni aromi, sadni razigranosti in prijetni harmoniji. Vinska karta odraža mogočno tradicijo vinogradništva in vinarstva.

Rezervirajte mizo

Košarica