Altroke Istra 2022

Projekti Altroke Istra 2022

Dvojno presenečenje v velikonočnem čokoladnem jajcu iz kleti Vinakoper

Letošnjo pomlad smo pozdravili z novo edicijo inovativnega in pregrešno dobrega izdelka – velikonočnim čokoladnim jajcem Altroke Istra by Vinakoper, ki v sebi skriva pralineje, polnjene s sladkim muškatom in refoškom. Nekateri temu rečejo popolnost. V Vinakoper temu preprosto rečemo Altroke!

Popoln spoj čokolade in vina
Praktično vsi obožujemo čokolado. Številni med nami smo tudi ljubitelji žlahtne kapljice. Predstavljajte si, da lahko ti dve stvari združite. Sanje so ravnokar postale resničnost!

Velikonočno jajce Altroke Istra by Vinakoper je namreč izdelano iz izbrane mlečne čokolade, v sebi pa skriva posebno presenečenje – pralineje, polnjene z najboljšim izborom sladkega muškata in refoška iz naše vinske kleti. Mamljiva kombinacija tako poskrbi za pravcato eksplozijo okusov in arom, ki nam pričara občutek uživanja v toplem istrskem soncu ob nežni morski sapici.

Gastronomsko povezovanje

Velikonočno čokoladno jajce ne povezuje le okusov, temveč tudi lokalno skupnost. V Vinakoper smo namreč to sladko zgodbo razvili v sodelovanju s čokoladnico Tramontana ter Obalnimi galerijami Piran in lokalnimi umetniki, ki so poskrbeli za unikatni umetniški izgled izdelka.

Dvojno sladko presenečenje

V Vinakoper se dobro zavedamo, da so najslajša dvojna presenečenja. Vsakega kupca velikonočnega čokoladnega jajca Altroke Istra by Vinakoper bomo zato obdarili s posebnim darilom – degustacijo treh vzorcev vrhunskih vin za dve osebi v Vinskem butiku v Kopru. 

Pozdrav pomladi z Altroke okusi

Letošnja pomlad bo dodobra prepojena z Altoke okusi. Potem, ko bomo odlomili še zadnji košček velikonočnega čokoladnega jajca in pojedli vse pralineje, bo namreč napočil čas za novo sezono Altroke Istra Gourmet Festivala v organizaciji Mestne občine Koper. Prvo prizorišče gastronomskega festivala, ki združuje lokalne istrske ponudnike, bo prav dvorišče naše vinske kleti Vinakoper. Otvoritev bo potekala v četrtek, 26. maja, nato pa se bo kulinarična tržnica z lokalnimi jedmi in vini selila po različnih lokacijah.

Da ne zamudite pestrega dogajanja, polnega istrskega veselja in dobrovoljnosti, sledite družbenim omrežjem Vinakoper in se prepustite uživanju v pristnih Altroke okusih.

Altroke Istra by Vinakoper je naprodaj v Vinskem butiku, Šmarska cesta 1, Koper ter prodajalnah vin Vinakoper v Ljubljani in Ilirski Bistrici.

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!

Košarica