Novice

Naša zgodba Novice Ste že slišali za Vinsko fontano v Marezigah?

Ste že slišali za Vinsko fontano v Marezigah?

13.05.2022

Tudi vi sanjate o skoku na Primorsko? Tokratni izlet naredite malo drugačen in odkrijte skrite zaklade Istre. Obiščite prvo vinsko fontano v Sloveniji, ki se nahaja na vrhu vasi v Marezigah, od koder se razpostira pogled na istrsko zaledje in obalo. Privoščite si nepozabno degustacijo vrhunskih vin ob nebeški hrani.

Na fontani si sami natočite vino kleti Vinakoper

Edinstveni okusi naredijo izkušnjo popolno. Inovativen način točenja omogoča, da vas v kozarcu Vinakoper preseneti sveže vino izjemne kakovosti. Ravno fontana celotno degustacijo naredi praktično, saj si lahko natočite vino po svojem okusu, v količini, ki vam v trenutku ustreza.  

V sosednjem butiku za goste vam postrežejo še druge vrhunske buteljke. Na voljo so tudi številne gurmanske specialitete, ki navdušujejo vse generacije. Rezervirajte vodeno degustacijo in ob kozarcu vina okusite tartufe, vložene dobrote, posebne čokolade in ostale lokalno pridelane izdelke.  

Ker ima na voljo veliko prostora, je vinska fontana odlična izbira tudi za poroke, proslave, rojstne dneve in vsa večja druženja na katerih se veselimo skupaj. Očarajte goste s pristnimi okusi istre v izjemnem ambientu.

Dogodivščina z vinskim avtobusom

Do fontane se lahko odpeljete z avtomobilom, lahko pa se odpravite na pustolovščino po vinski cesti s posebnim vinskim avtobusom. Ta vas bo peljal po 10 kilometerski poti, med vinogradi slovenske Istre, do razgleda na modro širjavo in razbrazdane alpske vrhove. Odlična ideja za druženja vseh vrst. Avtobus je možno tudi najeti in tako v večjih skupinah odkriti vse kotičke naše države.

Dodatne informacije in rezervacije:

Vinska fontana Marezige
Marezige 24
6273 Marezige

M: (+386) 51 684 777
E: info@vinska-fontana.si

Košarica