Vinski butik

PO ZAKLADE ISTRE V VINSKI BUTIK
Obiščite nas Vinski butik


Eleganten vinski butik združuje najboljšo ponudbo Istre na enem mestu. Namenjen je vsem, ki zajemate življenje s polno žlico in uživate v kulinaričnih zgodbah. Vinski butik razvaja s ponudbo avtohtonih izdelkov lokalnega značaja in potrjuje, da je slovenska Istra odlična kulinarična destinacija.

PRIDITE PO VRHUNSKA LOKALNA VINA
Poleg vaše ljube znamke Vinakoper so na voljo izbrane žlahtne kapljice, nastale izpod rok drugih manjših istrskih vinarjev. V mislih smo imeli tudi pravilno serviranje buteljk, zato na policah najdete tudi elegantne kozarce ter male in
velike posode za hlajenje ali strežbo vina. Čaka vas tudi poseben kotiček za degustacijo vin in spoznavanje novih okusov.

A vino ni vse, kar se skriva pri nas. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo številne dobrote, kot so izdelki s tartufi, siri, suhomesnati izdelki in drugi pristni okusi Istre. Za vas smo pripravili liniji Gourmet in Spa, ki poskrbita za razvajanje od glave do pet, obenem pa ponujamo prvovrstne izdelke lokalnih ponudnikov. Številni izdelki so na voljo v darilnih pakiranjih in so tako odlični za obdarovanje vaših bližnjih ali poslovnih partnerjev.

SPOZNAJTE LINIJO GOURMET

Ustvarjena z mislijo na gurmane se linija ponaša s široko paleto istrskih specialitet. Razkošne okuse smo ovili v elegantno embalažo in tako razvili vrhunske izdelke v polnem pomenu besede. Zvezda raznolikih okusov ponuja istrsko šalšo, kremo s tartufi, oljčno olje, sir v oljčnem olju, sol z različnimi okusi, praline, oblite lešnike, oreščke in še veliko več.

IZDELKI ZA RAZVAJANJE TELESA SPA

Tako kot brbončice si tudi vaša koža zasluži veličastno razvajanje. SPA linija naravne kozmetike iz semen olja grozdnih pešk nežno poljublja vašo kožo z vsakim nanosom. Nastala je kot rezultat želje po popolni izrabi surovin, ki ostajajo med procesom vina, ter želje vam ponuditi inovativen, kakovosten, naraven izdelek, ki mu lahko zaupate in v njem uživate. Na voljo sta piling gel za prhanje in losjon za telo.

PODAJTE SE NA DEGUSTACIJSKO IZKUŠNJO

Degustacije v vinskem butiku so na voljo ob nakupu kupončka na blagajni brez predhodne rezervacije, v času urnika obratovanja vinskega butika.

Kako do nas?

Vinski butik
Šmarska cesta 1
6000 Koper

T: +386 5 663 01 36

Košarica