Show menu

Klub Istrski Rubini

Down to content

Klub Istrski rubini

Naj se plemenitijo Rubini ...

Klub Istrski rubini združuje člane, ki imajo prefinjen odnos do vina, spoštujejo trto in zemljo slovenske Istre, cenijo znanje in tradicijo Vinakoper ter zaupajo v preciznost enologovega občutka za vino.

Poslanstvo kluba je plemenitenje vinskih rubinov slovenske Istre v naročju izbranih ljudi.

Klub ponuja svojim članom ekskluziven dostop do avtorskih vin izbranih leg, sort in letnikov. Odlikuje jih popolnost barve, vonja in okusa ter neskončna ponovljivost prestižnosti.

Prepojite se s pristnim okusom rubinov istrske zemlje in mediteranskega sonca.

Zbirka Istrski rubini

Postanite član ali podarite članstvo

Postanite član Vinskega kluba Istrski rubini, da se skupaj poklonimo istrski trti in zemlji, ki nam podarjata vedno nove rubine. Članstvo je prostovoljno in se ga pridobi s podpisom pristopne izjave in izpolnjevanjem pravil članstva.

Če bi radi, da vaši prijatelji, znanci ali poslovni partnerji postanejo član kluba, izpolnite podatke v Obrazcu za podaritev članstva in  ga podpisanega pošljite na naslov Vinski klub Istrski rubini, Šmarska cesta 1, 6000 Koper. Osebi, ki ji bomo poslali bon, mora izpolniti Pristopno izjavo za članstvo, vi pa se obvežete, da se plačilo posameznega paketa Istrskih rubinov za določeno obdobje (eno leto) izvaja preko vas. Članstvo lahko podari le fizična oseba drugi fizični osebi.

Pristopna izjava za članstvo v Vinski klub Istrski rubini

Obrazec za podaritev članstva v Vinski klub Istrski rubini

Dodatne informacije in prijava:

Istrski Rubini Vinakoper
Šmarska cesta 1

T: (+386) 5 663 01 15 (Marketing)
T: (+386) 5 663 01 00 (Recepcija)
E: istrski.rubini@vinakoper.si