Novice

Naša zgodba Novice Dolce Vita by Vinakoper & La Popsi

Dolce Vita by Vinakoper & La Popsi

18.08.2022

Po uspešni predstavitvi dveh novih okusov La Popsi prihaja še dogodek letošnjega poletja! Sadje in vino sta vedno odlična kombinacija – ampak v takšni obliki, jih doslej skupaj še nismo srečali. Ekipi Vinakoper in La Popsi sta na trg poslali inovativni ledeni desert, ki na embalaži nosi tudi oznako 2% alkohola.

Sladoledni La Popsi Bovla in La Popsi Mimoza sta nastali v začetku letošnjega poletja. Gre za zamrznjen desert na palčki, iz refoška v kombinaciji z jagodo in iz muškata v kombinaciji s pomarančo.

Ste že poskusili sadno eksplozijo, ki vam prinaša popolnoma novo izkušnjo? Poleg sadne osvežitve bomo ta večer naše brbončice razvajali tudi s svežimi okusi penin Capris. Definitivno gre za penine, ki nas bodo spremljale celo letošnje poletje. Dogodek bodo zaznamovali zvoki saksofona, saj nas bo s prijetno glasbo razvajal gost večera - Daniele Vitale Sax, ki velja za najbolj vročega saksofonista današnjega časa.

Rojen je v Napoliju, svojo kariero je začel kot ulični glasbenik »street sax« v svojem rodnem kraju in kmalu osvojil ves svet. Najbolj znan je po virtuoznem igranju saksofona, njegovi nastopi v živo so potekali na najlepših svetovnih lokacijah, kot so Santorini, Ibiza, Capri, Dublin, Kalifornija, New York in številnih drugih. S kar 4 miljoni sledilcev na YouTube kanalu velja za najbolj spremljanega saksofonista na svetu vseh časov. Daniele Vitale Sax vas bo prevzel in navdušil!

Poletni dogodek leta: Dolce Vita by Vinakoper & La Popsi, četrtek, 18. avgusta ob 20.00, Vila Tartini Lounge na plaži Strunjan.

Dress code: White

Košarica