Dolce Vita by Vinakoper

PRIHAJA DOGODEK LETOŠNJEGA POLETJA - DOLCE VITA BY VINAKOPER:

Ko se sonce dotakne morja in popusti vročina, v zapovedanih belih oblačilih težko pričakujemo nastop enega najbolj znanih umetnikov na električni violini Andrea Casta.

Piše se 16. avgust in mi vsi smo na Dolce Vita by Vinakoper Vol. 3, plaža Strunjan.

Pravljica? Nikakor, težko pričakovani ekskluzivni dogodek se bo
zgodil s pričetkom ob 20.00 uri

 

Letošnja Dolce Vita je že tretja v vrsti in v Vinakoper pravijo, da bo postala tradicionalna. Organizatorji - Vinakoper skupaj s partnerji LaPopsi, JGZ Brdo, Radio Capris in Avto Aktiv – so z Dolce Vito ponudili poletni dogodek, kateremu ni para. Dovolj majhen, da razvije povezovalno, klubsko energijo, pa hkrati dovolj velik, da privabi največja glasbena imena. Veliko zanimanje za prva dva dogodka je to potrdilo, za tretjo izvedbo pa organizatorji napovedujejo, da bodo karte pošle še hitreje. Razlog? Izjemni, enkratni Andrea Castra, seveda.

Andrea Casta je vajen vseh mogočih prizorišč; od klasičnih koncertnih dvoran do rimskih koncertnih prizorišč pa tudi bolj adrenalinskih, kot so na primer vrhovi Mont Blanca. Plaža Strunjan mu bo zato pisana na kožo in pričakujemo lahko nepozaben večer udarnih, dinamičnih ritmov. V Vinakoper, ki je skupaj s partnerji dogodka zapovedali bela oblačila, morda tudi zato, da živopisne barve, ki običajno spremljajo koncerte Andrea Caste, dosežejo pravi efekt.

Poskrbeli pa so še za eno presenečenje. Kot poseben gost, ki bo uvodoma razgrel obiskovalce, bo nastopil italijanski DJ in producent Marco Cavax, redno gostuje na raznih festivalih širom Italije, Španije, itd., ustvarjal pa je tudi z zvezdniki kot sta Snoop Dogg in Leiner…

Kaj obljublja Dolce Vita by Vinakoper Vol. 3?

Vsekakor vrhunsko glasbeno izkušnjo za vse generacije. Emocionalno, vključujočo, povezovalno – nedvomno z zahtevo po še enem bisu. Ob tem pa okušanje odličnih vin Vinakoper, med katerimi bodo kraljevale penine Capris, ter hlajenje ob slastnih sadnih zamrznjenih desertih La Popsi z malino in jagodo.

Poletni dogodek leta: Dolce Vita by Vinakoper, petek, 16. avgusta 2024 ob 20.00 uri na plaži Strunjan.
Vstopnice so trenutno v celoti razprodane!
Dress code: White

Vabljeni na party ob plaži!

Košarica