Novice

Naša zgodba Novice Novo velikonočno jajce iz kleti Vinakoper? Saj to je Altroke!

Novo velikonočno jajce iz kleti Vinakoper? Saj to je Altroke!

23.03.2023

Vinakoper že tretje leto zapored navdušuje z lastno edicijo velikonočnih jajc, ki vedno znova poskrbijo za presenečenje. Te vrhunske praznične poslastice pa v sebi ne skrivajo le posebnega darila, pač pa tudi ekskluzivne recepture, ki razvajajo slehernega ljubitelja pregrešno dobrih čokoladnih kombinacij.

Pokaži kakšno velikonočno jajce imaš in povem ti, kdo si. Ta pregovor so si vzeli k srcu tudi v Vinakoper in že tretje leto zapored dokazali, da sodijo v sam vrh snovalcev posebnih, ekskluzivnih in izvirnih velikonočnih daril, ki razvajajo vse čute njihovih zahtevnih kupcev. Ko višje ne gre, pri Vinakoper preprosto rečejo Altroke by Vinakoper. Tako je nastalo ime njihovega velikonočnega jajca, ki počasi že postaja prepoznavna blagovna znamka za sladokusce in zbiratelje.

Perfektna oblika zahteva perfektne sestavine

Medtem ko prevladuje splošno mnenje, da se popolnost jajca skriva v njegovi obliki, so pri Vinakoper mnenja, da se mora popolnost manifestirati tudi v sestavini le-tega. Zato pri snovanju recepture nič ni bilo prepuščeno naključju.

Osnova letošnjega jajca je sestavina, ki prihaja iz obljubljene dežele vseh ljubiteljev čokolade: iz Belgije. To opojno temno belgijsko čokolado sestavlja mešanica najboljših kakavovih zrn iz ekvatorialnega pasu. Idealno razmerje 60 % kakavovih delov omogoča, da lahko aromo dopolni še osvežujoča sadnost liofiliziranih malin, ki obdajajo čokoladno jedro z debelim gostim plaščkom bogatega okusa, vonjav in barvitosti.

Kombinacija malin in čokolade velikonočnega jajca Altroke Istra by Vinakoper bo poskrbela za edinstveno eksplozijo okusov in edinstveno kulinarično fantastično doživetje.

Sladko uživanje lahko vsekakor prihranite le zase ali pa ga v luči velikonočnih praznikov velikodušno delite s svojimi najbližjimi. S tem bo praznično druženje še bolj zabavno in razigrano.

Košarica