Naša zgodba Novice PRIHAJA DOGODEK LETOŠNJEGA POLETJA - DOLCE VITA BY VINAKOPER: V Slovenijo se vrača en in edini Daniele Vitale Sax!

PRIHAJA DOGODEK LETOŠNJEGA POLETJA - DOLCE VITA BY VINAKOPER: V Slovenijo se vrača en in edini Daniele Vitale Sax!

20.07.2023

Preplet morja, čudovitega sončnega zahoda na strunjanski plaži, opojni okusi penečega vina in dih jemajoč ambient ob zvokih saksofona. To je nepozabni dogodek Dolce Vita by Vinakoper, ki je lani zaznamoval poletje na obali. Zabava v belem bo potekala v četrtek, 17. avgusta ob 20.00 uri na plaži Strunjan.

Po uspešno izpeljanem lanskem dogodku poletja, organizatorji obljubljajo ponovno nepozabno izkušnjo. Lansko edicijo Dolce Vita by Vinakoper sta zaznamovala dva ekstravagantna, zanimiva in predvsem sadna okusa, ki sta nosila oznako 2% alkohola. Govora ni o alkoholni pijači, vendar o inovativnem ledenem desertu, ki sta ga ekipi Vinakoper in la Popsi predstavili na slovenskem trgu. Zamrznjen desert na palčki, iz refoška v kombinaciji z jagodo nosi ime Bovla in iz muškata v kombinaciji s pomarančo nosi ime Mimoza.

Na dogodku Dolce Vita by Vinakoper bodo vaše brbončice razvajali s svežimi in sadnimi okusi novih vin rosé kleti Vinakoper. Capris Primovero in prav posebno "limited edition" penino Capris Rosé Ice Marine bo moč okušati poleg drugih penin Capris. Dogodek pa bodo poleg novih rosé zaznamovali tudi zvoki saksofona, saj nas bo s prijetno glasbo razvajal gost večera - Daniele Vitale Sax, ki velja za najbolj vročega saksofonista današnjega časa.

Rojen je v Napoliju, svojo kariero je začel kot ulični glasbenik »street sax« v svojem rodnem kraju in kmalu osvojil ves svet. Najbolj znan je po virtuoznem igranju saksofona, njegovi nastopi v živo  so potekali na najlepših svetovnih lokacijah, kot so Santorini, Ibiza, Capri, Dublin, Kalifornija, New York in številnih drugih. S kar 4 miljoni sledilcev na YouTube kanalu velja za najbolj spremljanega saksofonista na svetu vseh časov. Daniele Vitale Sax vas bo prevzel in navdušil!

Video: https://www.youtube.com/watch?v=DZFiP0z2zH4

Poletni dogodek leta: Dolce Vita by Vinakoper, četrtek, 17. avgusta 2023 ob 20.00 uri na plaži Strunjan.

Vstopnice po nižji predprodajni ceni: Vinski butik Vinakoper in www.lapopsi.com

Dress code: White

Vabljeni na party ob plaži!

Košarica