Esenca Istre

Esenca Istre
fa-pagelines
Darilo
Vinakoper Spa Esenca Istre
Vesolje je kraj neskončnih potovanj. Tudi za našo kreativnost. Vsaka zvezda lahko navdihne novo zgodbo, z novimi kombinacijami in spajanji ustvari novo ozvezdje, poganja razvoj in ustvarja nova sodelovanja. Esenca Istre je ena od njih.

Tradicionalni panettone je letos v povsem nova obzorja popeljal lokalni tržaški slaščičar Ulcigrai, ki je skupaj z našimi enologi ustvaril edinstveno kombinacijo panettona in unikatne refoškove kreme. Ponovno inovativen, poseben ter odličnih spajanj arom in okusov poln paket Esenca Istre predstavlja darilo, v katerem se povezujejo zvezde tradicije, kreativnosti in izpopolnjenih okusov.

Panettone je odraz tradicije. Njegov mehak in rahel biskvit, bogat z aromatično kandirano pomarančo ter sladkimi rozinami, se prefinjeno skriva pod hrustljavim klobučkom iz mandljeve glazure in sladkornih zrn.

Refoškova krema, skrbno shranjena v posebni stekleni embalaži, predstavlja spoj prefinjene vrhunske čokolade in esence refoška. Krema dodaja čaroben dodatek vsakemu grižljaju in je ekskluzivna v vsej svoji veličini – od zasnove do končne priprave.

Košarica