Nagradna igra - Vinakoper
Show menu

Nagradna igra

Influenced, že od nekdaj

Refošk je že od nekdaj integralni del Istre in njenih ljudi, ki so pod njegovim vplivom ustvarili nešteto nepozabnih zgodb. 

Na primer zgodbo o avstroogrski cesarici Sisi, ki si je kot prva vladarka drznila imeti tetovažo in se v uporniškem duhu zoperstavljala takratnim družbenim normam.

Imeti statement pomeni biti avtentičen. Biti avtentičen pomeni biti opazen. To velja še posebej za današnji čas. Po čem opazimo tebe? Kaj si ti – že od nekdaj? 

Naj te inspirira refošk Vinakoper in njegove legendarne zgodbe. Naredi fotografijo ali gif svojega najbolj pristnega trenutka, pod katerega se podpišeš s svojim čisto lastnim statementom. 

Po čem pa opazimo tebe? Kaj si ti, že od nekdaj?

V nagradi igri lahko sodeluješ le ti!

Naredi objavo fotografije na svojem Instagram profilu z naslednjimi hashtagi: #refoškbyvinakoper #inspiredbyistria #vinakoper

Da lahko tvojo objavo zabeležimo in s tem sodeluješ v nagradni igri, na objavljeni fotografiji obvezno označi profil @vinakoper

Objave: 1 post in vsaj 3 story-ji; časovni okvir objav: od datuma prejema paketa - do 15.11.2020 Izbranih bo 5 najboljših fotk oz. postov, ki bodo prejeli nagrade.

Sedaj pa uživaj in ustvari lepe vsebine z refoškom, ki navdušuje!

Pomembno opozorilo: Glede objav za alkoholne pijače se moramo držati določenih pravil. Pri objavah se vina ne sme piti, lahko pa se ga toči, se z njim nazdravlja, ga vonja, opazuje njegovo barvo… Prav tako se ne sme poudarjati nobenih pozitivnih učinkov alkohola na zdravje.

Za vsa dodatna vprašanja smo ti na voljo na Instagram profilu @vinakoper

Nagrade

1 x uživaški paket za dve nočitvi za dve osebi v Kempinski Palace Portorož, z vključenim zajtrkom v Kristalni dvorani, vstopom v Rose spa wellness center, bazene ter savne, parking ter eno luksuzno večerjo za dve osebi v restavraciji Sophija

1 x gurmanska večerja z odličnimi vini za dve osebi v novem lokalu KOGO pri kleti Vinakoper

3 x darilni bon za 40,00 eur za vinski butik Vinakoper

»DioMio daj mi Malvazijo«

Dio-mio, daj mi malvazijo ni samo eden od zabavnih nagovorov, ki jih lahko slišite v našem vinskem butiku, ampak (in naj bo predvsem) tudi spodbudni verz potencialne poezije. Da marsikateri ustvarjalec ljubi belo kraljico Istre, ni skrivnost, morda ravno zato, ker v marsikomu prebudi vihravo kreativnost in navdih.

Prepustite se mu in z nami skladajte nadaljevanje pesmi! Sodelujte v nagradni igri, ki od torka 18.8.2020, do vključno četrtka, 27.8. 2020 poteka na Facebook profilu Vina Koper in si prislužite zanimive nagrade.
 
Kako lahko sodelujete?

Preprosto – prepustite se navdihu in v komentar FB objave s povabilom k sodelovanju napišite svojo rimo, ki nadaljuje verz »Dio-mio, daj mi malvazijo!« In kar dajte si duška, sodelujete lahko z več rim, v času poteka nagradne igre.

Nagrade

10 x majica Dio-mio, daj mi malvazijo!
1 x dva kartona malvazije


Dio-mio, že pišem to malvazija poezijo!


Pravila nagradne igre najdete tukaj.

Tako H*O*T, da morajo na hladno

V četrtek 6.8.2020 je v Vinskem butiku Vinakoper potekalo žrebanje, ki je srečnežem prineslo sledeče nagrade:

  1. SUP deska, Urška Ivanovič
  2. Poletni paket Capris Darij Križman
  3. 2 ležalnika in poletni paket Capris Marko Milotič

Izžrebanci so bili obveščeni o načinu prevzema nagrad.