KDO TU IŠČE ISTRO V SEBI?

ISTRA V TEBI

Kdo tu išče Istro v sebi?

Istra ni zgolj geografski pojem. Je veliko več. Je občutek, je vrlina, je način življenja. In vsak jo lahko najde v sebi. Tudi najbolj zaprisežen ljubljanski rock&roller Hamo. Vendar le s pomočjo dolgoletnega prijatelja Rudija Bučarja. Ta ga popelje na razburljivo dogodivščino spoznavanja svoje notranje Istre. Mu bo uspelo? Preverite sami in se prepustite istrski odisejadi ISTRA V TEBI v 5 epizodah.

Hamo & Rudi vas popeljeta v svet Istre

Hamo in Rudi letita kur šajeta
Hamo je vrhunski glasbenik, ki pa ima eno majhno težavo: nima Istre v sebi. K sreči je tu Rudi Bučar, zaprisežen Istrijan, ki zna poiskati Istro v vsakem sleherniku. Tudi tistemu, ki ima svojo kitaro uglašeno po ljubljansko.
Hamo vidi bello višto
Hamo se sooči s prvo lekcijo prebujanja Istre v sebi. Rudi mu želi predstaviti istrsko naravo, Hamo pa raje posluša Kanye West in stare italijanske motocikle. Joooj, Hamo!
Rudi pozabi šolde
Rudijev spaček ostane brez bencina in glasbenika se prestavita na ulico, da bi zaslužila malo denarja. Seveda naša junaka namesto bencina raje natočita refošk. Za kratek hip Hamo začuti Istro v sebi.
Hamo se nauči šrajat prou lepo
Ko zmanjka refoška, morata Hamo in Rudi drugje poiskati inspiracijo za iskanje Istre. K sreči je tega v istrski naravi več kot dovolj!
Čas je, da se izprazne bokaleta
Končno na cilju! Zgleda kot da je Hamo z Rudijevo pomočjo vendarle našel Istro v sebi. Pa ne samo z Rudijevo pomočjo. Tudi refošk by Vinakoper mu je pri tem več kot pomagal.

 

 

V sodelovanju z Refošk št.1

Rudi Bučar ni edini, ki je pomagal Hamu začutiti Istro v sebi. Velika zahvala velja Refošku by Vinakoper, najbolj priljubljenemu refošku v Sloveniji in edinemu, ki dokazano prebudi Istro v tebi. Ne verjamete? Obiščite eno naših prodajaln v Kopru in Ljubljani ter se sami prepičajte o edinstvenem učinku našega največjega zvezdnika. Na zdravje!

 

Vabljeni v prodajalne Vinakoper!

Vinski butik Koper

 Vinski butik Koper   

6000 Koper
Urnik:
Ponedeljek - petek: 8.30 - 20.00
Sobota: 8.00 - 17.00
Nedelja: zaprto

                               

 

Hiša refoška BTC

Italijanska ulica 7
1000 Ljubljana
(južni del tržnice)

T: 01 528 48 68

Urnik:
Ponedeljek - petek: 9.00 - 17.00
Sobota: 8.00 - 13.00

Prodajalna vin Ljubljana


Urnik:
Ponedeljek - petek: 9.00 - 19.00
Sobota: 9.00 - 13.00
Nedelja: zaprto

Kreativna zasnova in realizacija: PrviPrvi
Produkcija: Studio 7
Režija: Mark Pirc
V glavnih vlogah: Rudi Bučar in Matevž Šalehar

 

Košarica