Novice

Naša zgodba Novice MODNI HIT SEZONE TE POMLADI: Ste že slišali zanj?

MODNI HIT SEZONE TE POMLADI: Ste že slišali zanj?

10.03.2023

Ste že slišali? Tu je najnovejši dodatek kleti Vinakoper – Fashion Spirit Acqva d’Istria!

Pozor, vse trendseterke in modne navdušenke! Vinska klet Vinakoper z navdušenjem razkriva njihovo najnovejšo kreacijo – prefinjeno in elegantno žganje, ki bo zagotovo navdušilo vaše brbončice in poskrbelo, da se boste počutili čudovito in vedno v času z zadnjo modo.

Kaj pa je letos sploh IN?

To so se letos vprašali tudi pri Vinakoper, kjer se poleg spoštovanja bogate tradicije čedalje bolj posvečajo tudi ustvarjanju novih trendov, ikoničnih produktov, ki nas ekskluzivno nagovarjajo ob najbolj prazničnih dneh. A tokrat, to spomladansko sezono, so posegli še mnogo dlje. Pred nas postavljajo nov modni duh, z njim pa tudi vzorec te sezone. Letos bodo 'in' modre pike, pravijo.

Povsem na dlani je, da se Vinakoper skupaj z največjimi modnimi oblikovalci prikloni brezčasni lepoti pikčastih vzorcev in zasnuje izdelek, ki je vreden, da se ga postavi na prodajne police kot na modno pisto. Z uporabo azurne modrine, ki spominja na lesketajoče se morje in vijugastih vzorcev, ki ponazarjajo valove, jim je uspelo ustvariti ikonični dizajn, ki bo zagotovo pritegnil poželjive poglede.

V modrih pikah Vinakoper se skriva moč, skriva se znanje, pa tudi odločnost vseh, ki ustvarjajo 'Fashon spirit' naše Istre.

Ekipa Vinakoper je trdo delala pri ustvarjanju te izvrstne mešanice okusov in skrbno izbrala samo najboljše sestavine, da bi ustvarila resnično izjemno žgano pijačo. In tako kot zadnje modne smernice je tudi Acqva d’Istria brezčasna in v trendu, saj združuje klasično eleganco s sodobnim pridihom, ki vas bo navdušil.

Navdahnjena z lepoto morja in toploto sonca je Acqva d’Istria odlična izbira za vsako priložnost. Popijte ga na prijeten večer, ko vpijate morski vetrič, ali pa ga kombinirajte s svojim najljubšim couture kompletom za nočni izlet v mesto.

Priznajte, zdaj vas pa že dobro zanima, kaj vse se skriva v Acqva d’Istria! Odgovor je preprost; oglasite se v prodajalnah Vinakoper ter se sprehodite skozi njihove prodajne police, prepustite se brezčasnem občutku elegance in prefinjenosti. That’s the spirit! That’s Aqcva d’Istria!

Košarica