Katalog poslovnih daril - Vinakoper
Show menu

Katalog poslovnih daril

Down to content

Najlepše darilo je tisto, ki pusti nepozaben vtis in osvetli trenutek v najbolj čarobni svetlobi. Prav to doseže naš najnovejši ekskluziven izbor daril, ki smo ga pripravili za vas.

V njem smo zbrali naše največje zvezde, nekatere še povsem mlade, druge gostujoče ter seveda naše zvezde stalnice. Vse skupaj pa je odličen izbor za obdarovanje vaših poslovnih partnerjev. Ter prijateljev in znancev.

Esenca Istre s chefom Tomažem Kavčičem

Letošnja Esenca Istre, tradicionalni paneton v kombinaciji z našo najbolj žlahtno esenco izbranega vina, je nastal v sodelovanju vrhunskega chefa Tomaža Kavčiča in naših enologov Boštjana Zidarja in Roka Jamnika. Chef Kavčič je tradicionalno recepturo prazničnega panetona nadgradil v pravo presenečenje okusov, ki se odlično poda k letošnji esenci iz kleti Vinakoper.

»V Esenco Istre smo združili ljubezen do tradicije, lokalnih sestavin, kreativnih, inovativnih receptur in poklon gostu, za katerega ustvarjamo. Navdušen sem, da je v skupni zgodbi z Vinakoper nastal neprecenljiv spoj in verjamem, da bo naša nova skupna zvezda močno osvetlila praznično obdobje, ki je pred nami.«

Še dve novosti: SPA in GOURMET

Z novim katalogom daril na police prihaja tudi naša nova kozmetična linija. Njena posebnost sta glavni sestavini olje grozdnih pešk in semena grozdnih pešk, ki v kombinaciji z ostalimi naravnimi sestavinami zagotavljajo blagodejni učinek na vaši koži.

Izbirate lahko med losjonom in piling gelom kot samostojnima izdelkoma, kot komplet v čudoviti kartonasti embalaži v moški ali ženski različici, lahko pa ju pokombinirate tudi z izbranimi peninami in s tem sestavite popolno wellness razvajanje.


Program izbranih istrskih okusov verjetno že poznate. Zdaj smo ga nadgradili s široko paleto novih okusov in izdelkov, ki v kombinaciji z našimi vini sestavljajo ekskluzivne darilne pakete. Izbor kombinacij je praktično brezkončen, za vas smo jih sestavili nekaj več kot 30, seveda pa lahko izbor izdelkov v posameznem paketu prilagodimo vašim željam.
Ne pozabite: poskrbimo tudi za distribucijo
Izbor daril zna biti prav zabaven, kajne? Malo manj pa morda njihova distribucija. Zato v Vinakoper poskrbimo tudi za to! Uredimo pakiranje, nameščanje nalepk z naslovniki in tudi distribucijo samo. Odločite pa se lahko tudi za personalizacijo daril (oziroma embalaže) z vašimi vizualnimi elementi ali sporočili.